Κολύμβηση για παιδιά

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι δεξιότητες που απαιτούνται για κολύμπι αποκτούνται σταδιακά και τα παιδιά θα μάθουν αυτές τις δεξιότητες με διαφορετικές ταχύτητες. Το κίνητρο των παιδιών να μάθουν είναι ένας παράγοντας και κάθε παιδί έχει ένα μοναδικό επίπεδο δυναμικού. Τα ασκήσεις που ασκείστε με τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν τις δυνατότητές τους στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Καθώς τα παιδιά ασκούν τα γυμνάσια, θα γίνουν πιο ικανά στην ικανότητα και θα αρχίσουν να τα εκτελούν αυτόματα, οδηγώντας σε επιτυχημένο κολύμπι των αναγνωρισμένων εγκεφαλικών επεισοδίων.

Push και Glide

Αφού το παιδί κερδίσει κάποια αρχική εμπιστοσύνη στο νερό, μπορείτε να του διδάξετε την απαραίτητη πρώιμη ικανότητα να πιέζετε και να ολισθαίνετε. Αρχικά μπορείτε να τον μάθετε να ξεκινάει από μια στάση και να σπρώχνει το πάτωμα της πισίνας με τα πόδια του και να φτάσει στην πισίνα. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο τρυπάνι αν το παιδί εξακολουθεί να είναι μη κολυμβητής, καθώς εισάγει την ικανότητα που αποτελεί τη βάση της κολύμβησης ξεκινά και γυρίζει. Στη συνέχεια, μπορείτε να διδάξετε το παιδί να απομακρυνθεί από το πλάι και να περάσει σε έναν συνεργάτη που μπορεί να τον πιάσει. Καθώς βελτιώνεται η εμπιστοσύνη, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην ώθηση, να γλιστρήσουν και να σηκωθούν από μόνοι τους · πρέπει να διδάξετε στα παιδιά να κάνουν αυτό το τρυπάνι με τα χέρια απλωμένα και να αντιμετωπίσουν το νερό με τα δάχτυλα να είναι στραμμένα. Αυτό εισάγει το βελτιωμένο σχήμα του αμαξώματος που αποτελεί τη βάση της έναρξης και στροφής της κολύμβησης και τη σωστή θέση του σώματος για την ανίχνευση του μπροστινού κολυμβητηρίου.

Εμπρόσθια τρυπάνια για τα πόδια

Το κλωτσάρισμα του μπροστινού ποδιού χαρακτηρίζεται από συνεχή, εναλλασσόμενη δράση. Υπάρχουν πολλά τρυπάνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε αυτό το στοιχείο του εγκεφαλικού επεισοδίου στα παιδιά. Ένα εισαγωγικό τρυπάνι είναι το λάκτισμα του ποδιού ενώ κρατάτε τη ράγα στο πλάι της πισίνας. Τα σημεία διδασκαλίας που θα πρέπει να επισημάνετε είναι ότι τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να είναι στραμμένα σε όλο το τρυπάνι, το κλωτσιό να ξεκινά από το ισχίο και το πόδι να είναι ευθεία κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και ελαφρώς λυγισμένο από το κτύπημα καθώς το πόδι επιταχύνει. Καθώς τα παιδιά γίνονται πιο καταρτισμένα στο κτύπημα του ποδιού κρατώντας την πλευρά της πισίνας, μπορείτε να τα εισαγάγετε στο τρυπάνι διατηρώντας δύο πλωτήρες και αργότερα, μόνο ένα πλωτήρα, προχωρώντας στο κλώτση χωρίς να χρησιμοποιήσετε βοηθήματα πλευστότητας.

Δράπανα Δράσης Βραχίονα

Η δράση του βραχίονα στο μπροστινό άνοιγμα παρέχει συνεχή κίνηση και χαρακτηρίζεται από την εναλλακτική δράση του. Μπορείτε να εισαγάγετε τη δράση του εμπρόσθιου βραχίονα ανύψωσης στα παιδιά με ένα τρυπάνι από μια θέση στάσης στην πισίνα. Θα πρέπει να δείξετε ότι το χέρι που εισέρχεται στο νερό ευθυγραμμίζεται με τον ώμο με τον λυγισμένο αγκώνα. Καθώς το χέρι εισέρχεται στο νερό, ο αγκώνας ισιώνει και ο βραχίονας πρέπει να τεντωθεί προς τα εμπρός. Η αλίευση επιτυγχάνεται με κίνηση προς τα κάτω και προς τα πίσω. Θα πρέπει να συνεχίσετε επιδεικνύοντας την κάθοδο με τον αγκώνα σας λυγισμένο, με το χέρι να σκουπίζει προς τα μέσα στο κέντρο του σώματος ακολουθούμενο από την ανάκαμψη και την ανάκτηση για να δείξει τη δράση του συνετού βραχίονα. Η ιδέα θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν μικρότερη εκτόξευση κατά τη διάρκεια της άσκησης.