Παρενέργειες της δύναμης musli

Αρνητικές παρενέργειες

Το Musli Power Xtra είναι ένα φυτικό φάρμακο για τη σεξουαλική δυσλειτουργία που παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο από την Kunnath Pharmaceuticals. Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι το ασφαλές μούσλι, ένα φυτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στις περιοχές του Νότου Rajasthan, Northern Gujarat και της δυτικής Madhya Pradesh της Ινδίας για τη θεραπεία των σεξουαλικών και ανοσολογικών ασθενειών. Ενώ υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη σχετικά με τα οφέλη για τη σεξουαλική υγεία και την υγεία των ασφαλών μυκήτων, δεν είναι φάρμακο εγκεκριμένο από την FDA και οι παρενέργειες ή οι αντενδείξεις του είναι άγνωστες. Το προϊόν περιέχει επίσης ινδικά συμπληρώματα βοτάνων όπως kapikachu, muringa και aswagandha, τα οποία θεωρούνται ότι αποτελούν σεξουαλικά διεγερτικά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε τη δύναμη Musli.

Δωρεάν ριζοσπάστες

Η Kunnath Pharmaceuticals δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι το Musli Power Xtra δεν έχει γνωστές αρνητικές παρενέργειες και είναι ασφαλές για κατανάλωση από τον άνθρωπο, επειδή είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανικά φυτικά συστατικά. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το προϊόν είναι ασφαλές για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, θηλάζουσες μητέρες και άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν παρέχει ιατρική έρευνα για να τεκμηριώσει αυτές τις αξιώσεις και λίγα επιστημονικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σχετικά με την ασφάλεια αυτού του προϊόντος. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Janice B. Swanson στην ιστοσελίδα της Κλινικής Mayo, υπάρχουν λίγες αποδείξεις ότι οι περισσότερες ουσίες θεωρούνται Οι φυσικοί αφροδισιακοί εργάζονται πραγματικά. Ο Swanson προσθέτει ότι η έρευνα σε αυτά τα προϊόντα είναι πολύ περιορισμένη και πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα πριν από την κατανάλωση για να αποφευχθούν πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης ενός εκπαιδευμένου γιατρού που γνωρίζει την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας, τις ιατρικές συνθήκες και τα φάρμακα που παίρνετε.

Καρδιακή ασθένεια

Ενώ το Mulsi Power Xtra κυκλοφορεί κατά κύριο λόγο στην αγορά για τη θεραπεία της ανικανότητας και άλλων μορφών σεξουαλικής δυσλειτουργίας, ένα επιπλέον αποτέλεσμα μπορεί να είναι η μείωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα σας. Οι ελεύθερες ρίζες πιστεύεται ότι προάγουν ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η αθηροσκλήρωση, η πάχυνση των τοιχωμάτων της αρτηρίας λόγω της χοληστερόλης και άλλων λιπαρών υλικών. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι το ασφαλές musli, γνωστό επιστημονικά ως Chlorophytum borivilianum, είναι αποτελεσματικό ως αντιοξειδωτικό το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. · Μια μελέτη του 2010 στο Πανεπιστήμιο Sardar Patel στην Ινδία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η in vitro χρήση ενός ασφαλούς διαλύματος μούσλι έχει ” Σημαντική δραστική αντιοξειδωτική δράση “που μπορεί να μειώσει την εμφάνιση ελεύθερων ριζών στο σώμα. Η μελέτη δεν μιλάει για την κατανάλωση από το στόμα προϊόντων όπως το Musli Power Xtra που έχει το ίδιο αποτέλεσμα, ωστόσο, και χρειάζεται περισσότερη έρευνα σχετικά με το προϊόν.

Περαιτέρω έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Sardar Patel στο Γκουτζαράτ της Ινδίας, υποδηλώνει ότι τα ασφαλισμένα μούσλι μπορεί να είναι αποτελεσματικά στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην έκδοση του Μαρτίου 2007 “Κλινική και Πειραματική Φαρμακολογία & Φυσιολογία” κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια ημερήσια δόση 0,75 έως 1,5 γραμμάρια Musli Power σε αρσενικούς αρουραίους albino αύξησε σημαντικά επίπεδα χοληστερόλης λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας. Η υψηλή χοληστερόλη λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας – μερικές φορές ονομάζεται “καλή χοληστερόλη” – βοηθά στη μείωση της εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Τα κύρια δραστικά συστατικά σε ασφαλή μούσλι είναι οι σαπωνίνες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές και χοληστερίνες Καταναλώνονται στη διατροφή. Ωστόσο, οι δοσολογίες και οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ή τροφίμων για τις σαπωνίνες και άλλες φυσικά απαντώμενες χημικές ουσίες στο Musli Power δεν έχουν δοκιμαστεί επιστημονικά. Η Kunnath Pharmaceuticals ισχυρίζεται ότι το Musli Power Xtra δεν έχει αντενδείξεις, αλλά δεν παρέχει ανεξάρτητα αποτελέσματα δοκιμών που οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.