Παρενέργειες των stresstabs με ψευδάργυρο

Διάρροια

Μπορεί να θέλετε να πάρετε πολυβιταμίνες όπως StressTabs με ψευδάργυρο εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετές από τις πολλές βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά από το φαγητό που τρώτε. Οι πολυβιταμίνες παρέχουν τη διατροφή που κανονικά θα παίρνατε σε τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία βοηθούν ένα άτομο να επιτύχει το στόχο της υγείας εάν δεν είναι σε θέση να καταναλώσει αρκετά θρεπτικά τρόφιμα στη διατροφή του. Παρόλο που ένα χάπι δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σωστή διατροφή, μπορείτε να πάρετε μερικές από τις καθημερινές σας θρεπτικές απαιτήσεις συμπληρωμένες λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα πολυβιταμινών. Ελέγξτε με το γιατρό σας, ειδικά εάν παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα, προτού προχωρήσετε σε μια σειρά από πολυβιταμίνες όπως StressTabs με ψευδάργυρο.

Δυσκοιλιότητα

Πάρτε StressTabs με ψευδάργυρο με τα τρόφιμα για να αποφύγετε την αναστάτωση του στομάχου. Μία από τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που συνδέονται με την έναρξη ενός νέου φαρμάκου ή συμπλήρωμα είναι η διάρροια. Το σώμα σας προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κατοχή της νέας ουσίας στα συστήματά της. Αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να αναπτύξετε μια προσωρινή και μη σοβαρή ανισορροπία στα έντερά σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχετε υπερβολική ποσότητα υγρού στα έντερα κατά την πέψη του φαγητού σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κράμπες στην κοιλιά και να δημιουργήσει χαλαρά κόπρανα ή διάρροια. Χαρακτηρισμένη ως μη σοβαρή παρενέργεια, η διάρροια συνήθως θα υπάρχει μόνο βραχυπρόθεσμα και θα πρέπει να αισθάνεται ήπια. Εάν παραμείνει ή αισθάνεται σοβαρή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και ζητήστε τη συμβουλή της ή για τη βοήθειά της για την κατάσταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση εξωχρηματιστηριακών αντιδιαρροϊκών φαρμάκων μπορεί να βοηθήσει. Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει άλλα φάρμακα για να βοηθήσει με την παρενέργεια.

Προβλήματα στην όρεξη

Μπορεί να αντιμετωπίσετε το αντίθετο πρόβλημα με τα έντερά σας όταν παίρνετε για πρώτη φορά το StressTabs με ψευδάργυρο. Το σώμα σας μπορεί να πάρει πάρα πολύ υγρό από την πέψη στερεά ύλη, προκαλώντας σας κόπρανα να γίνει πιο ξηρό και πιο δύσκολο από το συνηθισμένο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα, επίσης συχνά συνοδεύεται από κράμπες. Ορυκτά όπως το ασβέστιο που περιέχεται σε αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να επιβραδύνει την κίνηση των εντέρων, προκαλώντας μειωμένη ικανότητα των εντέρων σας να μεταφέρουν κόπρανα από το σώμα σας. Στους περισσότερους ανθρώπους, η δυσκοιλιότητα επίσης θα περάσει.

Δόντια λεκέδες

Λαμβάνοντας μια νέα πολυβιταμίνη όπως το StressTabs με ψευδάργυρο μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση ναυτίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εμετό και μπορεί να συνοδεύει την καούρα. Μπορεί επίσης να υποστείτε απώλεια της όρεξής σας όταν ξεκινάτε μια θεραπευτική αγωγή με χρήση πολυβιταμινών. Το σώμα σας μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στη λήψη του νέου συμπληρώματος. Εάν τα συμπτώματα συνεχίζονται, θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας για τη συμβουλή του.

Τα δόντια σας μπορεί να λεκιάσουν όταν χρησιμοποιείτε μια πολυβιταμίνη όπως το StressTabs με ψευδάργυρο. Αυτό δεν θεωρείται σοβαρό πρόβλημα, αλλά μπορεί να σας προκαλέσει κάποια ανησυχία. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις οδοντόκρεμες που βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων από τα δόντια. Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με αυτή την κοινή ανεπιθύμητη ενέργεια.