Σημάδια ενός βρέφους έχει μια αλλεργία σκυλιών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα παιδιά αγαπούν τα κατοικίδια ζώα, οπότε οι γονείς μπορεί να μην συνειδητοποιήσουν ότι τα βρέφη τους έχουν αλλεργίες στο σκυλί έως ότου έχουν ήδη υιοθετήσει και συνδεθεί με ένα κουτάβι. Όταν εμφανίζονται συμπτώματα αλλεργίας ύποπτων, μπορεί να είναι πολύ αργά για να ξεπεραστεί η νεογέννητη σχέση. Οι γονείς μπορούν να αναζητήσουν σημάδια προβλημάτων αλλεργίας σε βρέφη και παιδιά πριν αποφασίσουν σχετικά με την ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων. Το Αμερικανικό Kennel Club προτείνει την έκθεση των μελών της οικογένειας σε διάφορες φυλές σκύλων μπροστά από το χρόνο και η KidsHealth συνιστά αλλεργική δοκιμή δέρματος.

Runny Nose

Οι αλλεργικές αντιδράσεις στο άγχος του σκύλου στέλνουν ισταμίνες στα αιματοκύματα των μωρών. Αυτό επιτρέπει στο υγρό να συσσωρεύεται στις ρινικές διόδους, που πρέπει να ρίχνεται ως βλέννα. Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ αναφέρει ότι οι αλλεργίες σε ζώα αντιπροσωπεύουν μία μορφή πολυετούς αλλεργικής ρινίτιδας, του οποίου το κλασικό σύμπτωμα είναι ρινική καταρροή. Η ρινική αποχέτευση χωρίς πυρετό μπορεί να υποδεικνύει αλλεργίες σε σκύλους σε βρέφη.

Βουλωμένη μύτη

Η φλεγμονώδης δράση της ισταμίνης και η συσσώρευση υπερβολικής βλέννας θα προκαλέσουν ρινική συμφόρηση. Τα συμπτώματα αλλεργίας των βουλωμένων μωρών στα μωρά, που δεν απαντούν σε άλλα συμπτώματα κρύου ή γρίπης, μπορεί να σημαίνουν προβλήματα με το σκυλί. Τα βρέφη δεν χρειάζεται καν να αγγίζουν τα σκυλιά για να αναπτύξουν ρινικά συμπτώματα.

Φτάρνισμα

Οι ιστομάνες στο αίμα ενεργοποιούν επίσης το αντανακλαστικό φτάρνισμα στους ανθρώπους. Η συμφόρηση και το φτάρνισμα στα μωρά μπορεί να παρεμποδίσουν την αναπνοή για να σχηματίσουν ένα από τα πιο εμφανή σημάδια της αλλεργίας των βρεφών. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Άσθμα και Αλλεργία της Αμερικής, το φτέρνισμα που λαμβάνει χώρα μόνο μετά από επαφή με σκύλους μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα με αλλεργίες σε κατοικίδια ζώα. Το φτέρνισμα που συνεχίζεται μετά την αφαίρεση ενός σκύλου από το σπίτι δεν υποδηλώνει απαραίτητα την απουσία ευαισθησίας, επειδή ο σκύλος μπορεί να παραμείνει σε εσωτερικούς χώρους για μήνες.

Σκούπισμα μύτης

Τα πρόσθετα συμπτώματα αλλεργίας στους σκύλους περιλαμβάνουν κνησμό των βλεννογόνων, οι οποίες μπορεί να αρχίσουν πριν από άλλα αναπνευστικά συμπτώματα. Οι γονείς που παρατηρούν ότι τα μωρά τους τρίβουν επανειλημμένα τις μύτες τους με μια ανοδική κίνηση μπορεί να είναι σωστό να υποπτεύονται αλλεργίες σκύλων.

Το τρίψιμο των ματιών μπορεί να αποτελεί ένδειξη αλλεργιών σε σκύλους στα μωρά. Το UMMC αναφέρεται ότι η επαγόμενη από ισταμίνη φαγούρα των ματιών υποδεικνύει επίσης την αλλεργική ρινίτιδα. Τα βρέφη που είχαν φυσική επαφή μέσω των σκύλων που σκύβουν ή από τα σκυλιά που γλείφουν τα χέρια τους και που τρίβουν τα μάτια τους μπορεί να εξάπτουν αλλεργιογόνα και με αυτόν τον τρόπο.

Το δέρμα των μωρών είναι απαλό και ευαίσθητο. Τα βρέφη ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε άμεση επαφή με το σκυλί. Τα συμπτώματα αλλεργίας του δέρματος περιλαμβάνουν κόκκινα, φαγούρα εξανθήματα, τα οποία μπορεί να έχουν προκαλέσει προσκρούσεις ή κυψέλες.

Τρίψιμο των ματιών

Εξάνθημα