Σημάδια ζήλια στους άνδρες

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η κατανόηση των ζηλιωδών συναισθημάτων και συμπεριφορών στον φίλο σας σας βοηθά να προσέχετε τον εαυτό σας. Η ζήλια μπορεί να είναι παρούσα σε έναν άνθρωπο όταν αισθάνεται ότι απειλείται από τη σκέψη να σας χάσει ο φόβος της απώλειας μπορεί να έχει ρίζες σε κάποιο είδος ανασφάλειας στον εαυτό του ή στη σχέση. Στις σχέσεις αγάπης, οι συνεργάτες εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και επιτρέπουν σε ο ένας τον άλλον την ελευθερία να επιδιώξουν την εκπλήρωση του αληθινού χαρακτήρα τους – η ζηλιάρη συμπεριφορά καταπνίγει αυτό και μπορεί να υποδηλώνει την ικανότητα για κατάχρηση.

Πλημμελειών

Η ζήλεια προέρχεται από το άγχος και το φόβο. Εάν ένας άνθρωπος αισθάνεται ευάλωτος μέσα στη σχέση, είναι πιθανό να ενεργήσει κατηγορηματικά για να προστατεύσει τον εαυτό του από οποιαδήποτε πιθανότητα να βλάψει. Όταν ένας άνθρωπος αισθάνεται επιρρεπής στο να είναι ανίσχυρος στην έκβαση της δυνατότητας των πράξεών σας, η ζήλια συμπεριφορά τον ωθεί να σας αντιμετωπίσει με αβάσιμες κατηγορίες. Η ζήλια του μπορεί συχνά να είναι μια προβολή της δικής του ανησυχίας στην εμπιστοσύνη στη σχέση. Οι άνδρες που εκδηλώνουν ζηλιάρη συμπεριφορά επιβλέπουν τις γυναίκες με αβάσιμες καταγγελίες για προσπάθειες προσέλκυσης άλλων ανδρών και δίνοντας προτίμηση ή προσοχή σε άλλους άντρες. Οι ζηλιάροι θέλουν σταθερή διαβεβαίωση ότι τα συμφέροντα των εταίρων τους βασίζονται αποκλειστικά σε αυτά.

Δυνατότητα κατοχής

Η θεραπεία σας σαν να είστε μία από τις κατοχές του αποκαλύπτει ότι η ζήλια του ανθρώπου σας μπορεί να αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι της ικανότητας για καταχρηστική συμπεριφορά. Όταν παρατηρείτε τον έλεγχο της συμπεριφοράς σε έναν άνθρωπο, μπορεί να είναι μια αρχική πηγή διαφωνίας και σύγκρουσης στο πλαίσιο της σχέσης καθώς παλεύετε για σεβασμό στην προσωπική σας ελευθερία. Αλλά, η κτητική συμπεριφορά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πιο απειλητική συμπεριφορά. Να είστε ενήμεροι για τα επικίνδυνα σήματα της κληρονομιάς – όταν ένας άντρας σας λέει πώς να ντυθείτε, να ελέγχετε τα χρήματά σας και τη μεταφορά σας, να αποφασίζετε ποιοι φίλοι μπορείτε να συνδέσετε και πόσο συχνά μπορείτε να φύγετε από το σπίτι.

Απομόνωση

Οι άνδρες που υποκινούνται από τη ζηλευτή συμπεριφορά, θέλουν τις γυναίκες για τον εαυτό τους, αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν να μοιραστούν τους συνεργάτες τους με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των φίλων. Ένας άνδρας που ελέγχει συχνά πιστεύει ότι η συσχέτισή σου με άλλους μπορεί να σε οδηγήσει να στραφείς εναντίον του, γι ‘αυτό τοποθετεί διατάξεις σχετικά με την επαφή σου με άλλους, ειδικά εκείνους που αποτελούν την πιο απειλή – άλλους άνδρες. Απομονώνοντας εσείς, διατηρεί τη δύναμη να τοποθετεί συνθήκες όπου και πότε κοινωνικοποιείτε με άλλους. Διατηρώντας σας στην απομόνωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να τον αφήνετε ή να προσελκύεστε από άλλους άντρες. Έχει αυτό που θέλει – εσύ, όλος ο ίδιος.