Τα καλύτερα αποσμητικά για την οσμή του σώματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ενώ η εφίδρωση είναι και υγιής και φυσική, οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να κάνουν χωρίς τη μυρωδιά που συνοδεύει τον ιδρώτα. Η ανθρώπινη εφίδρωση είναι πραγματικά άοσμη. Είναι τα βακτήρια στο δέρμα που προκαλούν οσμή σώματος όταν έρχεται σε επαφή με τον ιδρώτα που στάζει από τους πόρους. Η περισσότερη οσμή του σώματος μπορεί να ανατραπεί με αποσμητικά που δεν περιέχουν ταμπέλα, τα οποία και αποκρύπτουν τη μυρωδιά με άρωμα και καταπολεμούν τα βακτήρια που προκαλούν τη μυρωδιά.

Μυστική Κλινική Αντοχή και Αποσμητικό

Το Antiperspirant και το Αποσμητικό της Κλινικής Αντοχής του Secret προσφέρονται από την ConsumerSearch.com ως η καλύτερη γενική επιλογή για την καταπολέμηση της οσμής του σώματος και ονομάστηκε από την Real Simple ως το καλύτερο deordorant βαρέως τύπου. Αυτό το αποσμητικό είναι απλώς μια εγκοπή κάτω από την ισχύ συνταγών και μια ενιαία εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει για μια ολόκληρη μέρα ή περισσότερο. Περιέχει επίσης παράγοντες ενυδάτωσης, που καταπολεμούν το ξηρό δέρμα και τον ερεθισμό που μπορεί να συνοδεύει άλλες μάρκες.

Απαγόρευση Ντους Fresh

Το περιοδικό Esquire ονομάζεται Ban’s Νωπά Fresh ως ένα από τα καλύτερα αποσμητικά για τους άνδρες. Μοιάζουν ιδιαίτερα με την καθαρή και σαπουνή μυρωδιά που καταπολεμά την οσμή του σώματος όλη την ημέρα. Διατίθεται ως αόρατο στερεό, και περιέχει επίσης αντιιδρωτικούς παράγοντες που βοηθούν στον έλεγχο της εφίδρωσης.

Gillette Κλινική Αντοχή στην Αποτρίχωση Αποσμητικό

Η Αναζήτηση Καταναλωτών συνιστά επίσης το Αντιιδρωτικό Αποσμητικό Κλινικής Αντοχής από την Gillette, ειδικά για βαριά πουλόβερ. Το αποσμητικό Gillette είναι επίσης ακριβώς κάτω από την ισχύ συνταγών, και είναι διαθέσιμο σε 1,7 oz. Ραβδώσεις. Το δραστικό συστατικό σε αυτό το μίγμα είναι το τριχλωροϋδρικό αργίλιο ζιρκονίου και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την υγρότητα και την οσμή για μια ολόκληρη ημέρα μετά την εφαρμογή. Περιέχει επίσης ένα άρωμα που σας αφήνει να μυρίζετε φρέσκο ​​όλη την ημέρα.

Suave Everlasting Sunshine Κλινική Προστασία PROsolid

Το Real Simple ξεχώρισε το Suave Everlasting Sunshine Κλινική Προστασία PROsolid ως το πιο μακροχρόνιο αποσμητικό για τις γυναίκες. Το αντιιδρωτικό-αποσμητικό της Suave έχει ένα ελαφρύ λουλουδάτο και μυρωδικό βανίλιας και θα σας κρατήσει ξηρό και μυρωδάτο για 24 ώρες.