Οι καλύτεροι ενισχυτές μυών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Για να αυξήσετε την άλιπη μυϊκή ανάπτυξη και να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που βάζετε στα βάρη ανύψωσης του γυμναστηρίου, πρέπει να ενσωματώσετε τη συμπλήρωση. Η χρήση του σωστού συμπληρώματος θα βοηθήσει τους μύες σας να ανακάμψουν ταχύτερα, θα μεγαλώσουν, θα γίνουν πιο δυνατοί και θα σας κρατήσουν υγιείς. Όταν ασκείστε για να μεγαλώσετε τους μυς, η διατροφή παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο κάθε τύμπανο barbell ή μπούκλα dumbbell. Το σώμα σας θα αναπτυχθεί μόνο κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης και με σωστή συμπλήρωση μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα αυξηθεί στις δυνατότητές του

Πρωτεΐνες ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη είναι το πιο σημαντικό και ουσιαστικό συμπλήρωμα μιας ρουτίνας προπόνησης. Το σώμα σας διασπά την πρωτεΐνη για να επιδιορθώσει την μικροσκοπική κατάρτιση αντίστασης των δακρύων που δημιουργεί στους μύες σας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια ταχέως απορροφημένη μορφή που είναι η καλύτερη για τις στιγμές που το σώμα σας χρειάζεται μια γρήγορη έγχυση της διατροφής, όπως κατά την ξυπνήστε και αμέσως μετά από μια προπόνηση, όταν η ζήτηση του σώματος για τη διατροφή είναι στο υψηλότερο σημείο. Πάρτε τουλάχιστον 30 έως 40 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος στο κούνημα σας αμέσως μόλις μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια ρουτίνα.

Casien Protein

Η πρωτεΐνη καζεΐνης απορροφάται πιο αργά και δίνει στο σώμα σας μια σταθερή παροχή πρωτεΐνης, γι ‘αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για να πάρετε πριν πάτε στον ύπνο ή ανάμεσα στα γεύματα. Υπάρχουν διαθέσιμα κουνέλια πρωτεΐνης καζεΐνης, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε καζεΐνη, όπως τυρί cottage και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι μια φυσική ουσία στο σώμα σας που παρέχει ενέργεια στους μύες σας μετατρέποντας σε φωσφορική κρεατίνη, η οποία στη συνέχεια αναγεννά τα καταστήματα ATP του σώματος που αποτελούν την πραγματική πηγή ενέργειας των μυών σας. Η κρεατίνη θα επιτρέψει μακρύτερες, πιο έντονες προπονήσεις και αυξήσεις στη δύναμη, που θα σας βοηθήσουν να σηκώσετε βαρύτερα. Πάρτε πέντε γραμμάρια 20 με 30 λεπτά πριν από μια προπόνηση.