Τις καλύτερες ασκήσεις μόσχου για τις γυναίκες

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μοσχάρι αποτελείται από δύο κύριους μυς: τον γαστροκνήμιο, έναν μεγάλο μυ που βρίσκεται κοντά στην κορυφή του μοσχαριού και το σόλα, έναν μικρότερο μυ στο εσωτερικό του μοσχαριού. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τονίσουν τους μυς αυτούς, ώστε να έχουν όμορφα, ελκυστικά μοσχάρια. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες αποτελεσματικές ασκήσεις μόσχου που μπορούν να σας βοηθήσουν να τόνιζετε τους μοσχάρια σας. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτές τις ασκήσεις με ασφάλεια. Πάντοτε να ζεσταίνετε καλά πρώτα με το περπάτημα ή το τζόκινγκ αργά για τουλάχιστον 10 λεπτά, χρησιμοποιήστε τη σωστή φόρμα και μείνετε εστιασμένος σε αυτό που κάνετε ανά πάσα στιγμή. Είναι επίσης καλύτερο να κάνετε μόνο μία από αυτές τις ασκήσεις κάθε μέρα για να αποφύγετε τον πόνο και τον τραυματισμό.

Sprints

Η βασική λειτουργία θα τονώσει ολόκληρο το πόδι σας. Για να δουλέψετε περισσότερο τα μοσχάρια σας, προσθέστε sprint μία φορά την εβδομάδα. Αφού θερμάνετε και έχετε τρέξει για τουλάχιστον 20 λεπτά, σπριντ για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Ανακτήστε το περπάτημα ή αργά τζόκινγκ για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τον κύκλο ανάκτησης σπριντ τέσσερις έως οκτώ φορές.

Άσπρο τρέξιμο

Βρείτε μια ομαλή έκταση στην παραλία, γήπεδο γκολφ ή γήπεδο ποδοσφαίρου. Αφού έχετε ζεσταθεί τρέχοντας για τουλάχιστον 10 έως 20 λεπτά, αφαιρέστε τα παπούτσια σας και τρέξτε ξυπόλητος για 10 έως 20 λεπτά. Θα εκπλαγείτε από την προπόνηση που θα έχετε στους μόσχους σας όταν τρέχετε ξυπόλυτοι.

Σχοινακι

Το άλμα με σχοινί σας αναγκάζει να παραμείνετε στα δάχτυλα των ποδιών, τα οποία λειτουργούν στους μύες των μοσχαριών. Μετάβαση σχοινί για 1 ή 2 λεπτά ως προθέρμανση πριν από την καθημερινή σας προπόνηση τρέξιμο, ποδηλασία ή κολύμπι. Δημιουργήστε 5 έως 10 λεπτά πηδώντας.

Πιέστε το πόδι

Η μηχανή τύπου πόδι χρησιμοποιείται κυρίως για την εργασία των τετρακέφαλων, αλλά με ένα απλό τσίμπημα, μπορεί να λειτουργήσει και τα μοσχάρια σας. Καθίστε στο μηχάνημα και βάλτε τις μπάλες των ποδιών σας στο κάτω μέρος της πλάκας ώθησης, όπου κανονικά θα ήταν τα τακούνια σας. Τώρα πιέστε την πλάκα χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα των ποδιών σας και τις μπάλες των ποδιών σας. Πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα ελαφρύτερο βάρος, επειδή τα μοσχαράκια σας κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, όχι τα τετρακέφαλα σας. Επαναλάβετε 10 έως 12 φορές σε κάθε πόδι και συγκεντρώστε έως και τρεις ομάδες.

Με τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άκρη ενός βήματος, μπλοκ ή μεγάλου βιβλίου, σηκώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας και τις μπάλες των ποδιών σας. Στη συνέχεια χαμηλώστε σιγά-σιγά τον εαυτό σας και πέστε κάτω από την άκρη. Επαναλάβετε 10 έως 12 φορές σε κάθε πόδι και συγκεντρώστε έως και τρεις ομάδες. Κρατήστε τη στάση σας ευθεία και χρησιμοποιήστε χειρολισθήρα για ισορροπία εάν χρειαστεί.

Μοσχάρι ανυψώνει