Παιχνίδια πισίνας για δύο άτομα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε τη θερινή θερμότητα και να πάρετε κάποια πολύ αναγκαία άσκηση είναι να μπείτε στην πισίνα. Και δεν χρειάζεται να είσαι ένας μεγάλος κολυμβητής. Απλά πάρτε ένα φίλο και μερικά κομμάτια του εξοπλισμού και μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη προπόνηση στην πισίνα. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να προσαρμοστούν για περισσότερα από δύο άτομα. Προσέξτε να εποπτεύετε τα μικρά παιδιά ανά πάσα στιγμή και εκείνους που δεν είναι καλοί κολυμβητές.

Παραλία ισορροπίας ιστιοσανίδας

Και οι δυο σας μπορούν να σταθούν ενάντια στην πλευρά της πισίνας στο ρηχό τέλος. Αγκαλιάστε την μπάλα της παραλίας σας και την ισορροπία στην κορυφή. Καταμέτρηση σε τρεις και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να αγωνιστείτε προς το άλλο άκρο της πισίνας και πίσω χωρίς να πέσει η μπάλα σας.

Piranhas

Εσείς και ο συνεργάτης σας είστε πιράνχες που αγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου. Καθένας από εσάς έχει δύο ή τρεις λωρίδες υλικού, πανί ή κορδέλα, που κρέμονται από την τσέπη σας περίπου 2 ίντσες. Πρέπει να τραβήξετε το υλικό από την τσέπη του συντρόφου σας ενώ κολυμπάτε. Αυτός που παραμένει χωρίς κανέναν είναι ο ηττημένος. Αυτό μπορεί να παιχτεί στο ρηχό άκρο της πισίνας.

Δηλητηριώδης πισίνα

Διαιρέστε την πισίνα στο μισό με σχοινί και τοποθετήστε έναν παίκτη σε κάθε άκρο. Βεβαιωθείτε ότι το ένα στο βαθύ άκρο είναι ένας καλός κολυμβητής ή αν κανείς από εσάς δεν είναι άνετος σε βαθιά νερά, πάρτε μια θέση σε κάθε πλευρά του ρηχύτερου άκρου. Πετάξτε τον ίδιο αριθμό επιπλέουσας αντικειμένων στην πισίνα – μπάλες, ζυμαρικά, δαχτυλίδια, φελλός και άλλα φουσκωτά – και από τις δύο πλευρές. Σε ένα σήμα, κάθε παίκτης προσπαθεί να ρίξει όσα στοιχεία μπορεί να περάσει στην άλλη πλευρά. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει πέντε έως δέκα λεπτά. Όταν τελειώσει ο χρόνος, ο νικητής είναι ο άνθρωπος με τον μικρότερο αριθμό στοιχείων από την πλευρά του.

Ρελέ δελφινιών

Καθένας από εσάς έχει μια μπάλα. Ο στόχος σας είναι να σπρώξετε τη μπάλα προς το τέλος της πισίνας χρησιμοποιώντας τη μύτη σας ή το μέτωπό σας. Εάν αγγίξετε τη μπάλα με τα χέρια σας, πρέπει να επιστρέψετε στο μέρος όπου το κάνατε και να αρχίσετε. Αυτός που φτάνει πρώτα στο άλλο άκρο είναι ο νικητής ή μπορείτε να αποφασίσετε πόσα ταξίδια πρέπει να κάνει ο καθένας για να γίνει ο νικητής.