Τα καλύτερα ρούχα για τη γιόγκα bikram

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Bikram yoga γίνεται σε χώρους που μπορούν να θερμανθούν έως και 105 βαθμούς F και 40 τοις εκατό υγρασίας, για να δημιουργήσουν αποτοξινωτικό ιδρώτα και να θερμάνουν το σώμα για να σας επιτρέψουν να εισέλθετε στις στάσεις γιόγκα. Η Bikram yoga είναι ένα σύνολο 26 στάσεων που γίνονται με την ίδια ακριβώς σειρά κάθε φορά. Η θερμότητα καθιστά απαραίτητο να φορούν ρούχα που θα σας δώσουν τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων και την ικανότητα να απομακρύνετε την εφίδρωση. Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι εμφανίζονται σε τρέξιμο σορτς και jog σουτιέν κορυφές ή ακόμα και πραγματική μπικίνι και άνδρες στο σκάφος ή το τρέξιμο σορτς ή σλιπ μαγιό. Φορέστε τι θα παραμείνει στο σώμα σας: καθώς κινείστε μέσα από τις πόζες, δεν θέλετε να εκθέσετε την πρόοδό σας σε όλους στο δωμάτιο.

Φορέστε αναπνεύσιμο βαμβάκι, Spandex Tops και Bottoms

Φορέστε μπλουζάκια και σορτς που αναπνέουν με κάποιο Spandex έτσι ώστε οι κορυφές και οι βάσεις σας να παραμένουν στο σώμα σας. Για τις γυναίκες, αυτό μπορεί να είναι μια στενή κορυφή δεξαμενής με σουτιέν στη σχάρα για μετριοφροσύνη και υποστήριξη. Ή μπορεί να είναι ένα τζόγκινγκ σουτιέν / κορυφή που δεν θα γλιστρήσει κάτω ή ιντσών επάνω. Οι κορυφές μπικίνι δεν λειτουργούν για το λόγο αυτό: μπορούν να μετατοπίσουν και να εκθέσουν το στήθος σας. Οι άνδρες συχνά πηγαίνουν χωρίς τα πουκάμισα στα πολύ ζεστά δωμάτια όπου διδάσκονται τα Bikram ή επιλέγουν ένα top tank ή ίσως ένα T-shirt.

Επιλέξτε σορτς για Hot Yoga

Επιλέξτε τρέχοντας σορτς, σορτς ποδηλασίας ή παντελόνια γιόγκα για να παραμείνετε καλυμμένοι. Στο πολύ ζεστό στούντιο Bikram, πιθανότατα δεν θα νιώθετε άνετα σε μπλουζάκια ή σε χοντρά sweatpants. Απαγορεύεται η εκτέλεση σορτς που έχουν μια ασφαλή ζώνη ή γραβάτα, ή ποδήλατα ή σορτς γιόγκα που προσκολλώνται και παραμένουν στον κορμό σας. Οι γυναίκες μπορούν να εξετάσουν τα παντελόνια γιόγκα Capri με στυλ παντελόνι μήκους τριών τετάρτων από βαμβάκι, μπαμπού, σπαντέξ ή προπυλένιο ή άλλα υφάσματα που απομακρύνουν τον ιδρώτα. Οι άνδρες φορούν κανονικά σορτς, σανδάλια σερβιρίσματος που έχουν μια γραβάτα μέσης που κρατούν τα παντελόνια στη μέση, ή για το τολμηρό, ένα σύντομο στυλ Speedo.

Αποφύγετε τα χαλαρά ενδύματα

Αποφύγετε να φοράτε φαρδιά παντελόνια ή κορυφές που θα γλιστρήσουν από τη στιγμή που θα μετακινηθείτε σε αετό που θέτουν ή κουνέλια θέτουν. Τα πολύ χαλαρά ρούχα σώζονται καλύτερα για μια αποκαταστατική ή γιινά τάξη που δεν ασκείται σε θερμαινόμενο δωμάτιο. Οι πετσέτες είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τη δική σας εφίδρωση και να αποφύγετε την ολίσθηση του μαξιλαριού γιόγκα.