Τα καλύτερα vegan multivitamins

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα βέγκαν είναι αυστηροί χορτοφάγοι που απέχουν από την κατανάλωση ζωικών προϊόντων και υποπροϊόντων. Αν είσαι vegan, προσέξτε τη χρήση υποπροϊόντων ζωικής προέλευσης σε πολυβιταμίνες. Η ζελατίνη είναι ένας κοινός σταθεροποιητής πολυβιταμινών και παράγεται από τα βραστά οστά και τα όργανα των ζώων όπως οι αγελάδες. Η βιταμίνη D3 προέρχεται συχνά από την λανολίνη στο μαλλί της διατμημένης προβάτου. Αλλά είναι εύκολο να βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες vegan multivitamins. Ελέγξτε με έναν γιατρό πριν πάρετε συμπληρώματα βοτάνων.

Πολυβιταμίνη VeganLife

Οι πολυβιταμίνες VeganLife συνταγοποιούνται με συστατικά που παράγονται εξ ολοκλήρου από βότανα. Θα πάρετε περισσότερο από 100 τοις εκατό από περισσότερες από 21 βασικές βιταμίνες και μέταλλα, και επιπλέον B12 προστίθεται. Τα δισκία διαθέτουν επικάλυψη χωρίς λάμψη και λαμβάνονται τρεις φορές την ημέρα. Το VeganLife είναι απαλλαγμένο από πολλά συνηθισμένα συστατικά αλλεργιογόνου όπως σιτάρι, μαγιά, καλαμπόκι, σόγια, όσπρια, φιστίκια και καρύδια και είναι αλατισμένα, χωρίς ζάχαρη και δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά. Οι πολυβιταμίνες VeganLife μπορούν να αγοραστούν με ή χωρίς σίδηρο.

DEVA Vegan Πολυβιταμίνη & Ορυκτά – Μια Ημερήσια

Τα DEVA Vegan Multivitamin & Mineral δισκία διαθέτουν μια ισχυρή φόρμουλα μία φορά την ημέρα, με λεία επικάλυψη με βάση τα φυτά για εύκολη κατάποση. Εκτός από το πλήρες συμπλήρωμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών, το DEVA Vegan Multivitamin & Mineral παρασκευάζεται με βότανα για την καλύτερη υγεία των vegan, όπως το μαϊντανό, τα τριαντάφυλλα και το χαμομήλι. Το DEVA πολυβιταμινούχο είναι πιστοποιημένο από την Vegan Society. Οι πολυβιταμίνες της DEVA είναι απαλλαγμένες από ΓΤΟ, ζύμη, σιτάρι, γλουτένη, γάλα, ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, συντηρητικά και ζωικά προϊόντα, υποπροϊόντα ή παράγωγα.

Vegan One Multiple από την VegLife

Το Vegan One Multiple από την VegLife μπορεί να αγοραστεί με ή χωρίς πρόσθετο σίδερο. Τα δισκία μία φορά την ημέρα παρέχουν βασικές βιταμίνες και μέταλλα χωρίς ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα. Το Vegan One Multiples περιέχει φυτική βάση VegiBlend και πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος για να διατηρηθεί η φρεσκάδα.

Προγεννητική πολυβιταμίνη από το φως του ουράνιου τόξου

Το Prenatal One Multivitamin by Rainbow Light φέρει την εγγύηση VeganGuard, που σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένα από ζωικά προϊόντα. Τα δισκία μία φορά την ημέρα περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που υπάρχουν στα κανονικά πολυβιταμίνες, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένα για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Θα λάβετε πρόσθετο σίδηρο και φολικό οξύ, σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού. Φρέσκο ​​χυμό τζίντζερ προστίθεται για να βοηθήσει με τη ναυτία, και 25 εκατομμύρια βιοενεργά προβιοτικά βοηθούν με την κοινή δυσκοιλιότητα εγκυμοσύνης.

Όλα τα προϊόντα PureKidz είναι 100 τοις εκατό χωρίς ζώα και είναι κατάλληλα για χρήση με vegan. Το Pure Kidz Multi Vitamin Spray είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας με βήτα καροτένιο, βιταμίνη C, βιταμίνη D και σύμπλεγμα βιταμίνης D. Το Pure Kidz Children’s MultiVitamin Spray είναι φυσικά γλυκαντικό. Ο τύπος ψεκασμού αφαιρεί την πρόκληση της κατάποσης των χαπιών.

PureKidz Multi Βιταμίνη Spray