Η καλύτερη σκόνη απώλειας βάρους

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν προσπαθείτε να χάσετε λίπος για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, την υγεία σας ή και τα δύο, έχετε πολλές επιλογές. Εκτός από μια σειρά προγραμμάτων προπόνηση και σχέδια διατροφής, υπάρχουν συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας. Αλλά δεν είναι όλα αποτελεσματικά, παρά τις προσπάθειες μάρκετινγκ που μπορούν να διεκδικήσουν. Για να βρείτε την καλύτερη σκόνη απώλειας λίπους για εσάς, τα ερευνητικά συστατικά για να κατανοήσετε πώς λειτουργούν αυτά τα προϊόντα.

Nutritech All One Απώλεια βάρους σε σκόνη

Το All One Weight Loss Powder είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα επειδή περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, και όχι μόνο διεγερτικά και φυτικά συστατικά. Η σκόνη All One προορίζεται να είναι ένα κούνημα αντικατάστασης γεύματος και περιέχει 100 θερμίδες ανά μερίδα, το οποίο είναι πιθανώς μικρότερο από το μέσο γεύμα σας. Ωστόσο, η σκόνη προορίζεται να γεμίσει, καθώς περιέχει λιναρόσπορο, το οποίο είναι υψηλό σε ακόρεστα λίπη και φυτικές ίνες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την αίσθηση πλήρους. Επιπλέον, το συμπλήρωμα περιέχει το καταπραϋντικό της όρεξης hoodia και την πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε πληρέστερες από άλλες πηγές πρωτεϊνών. Μια μελέτη από το τεύχος Μαΐου του βρετανικού περιοδικού της ιατρικής διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες έφαγαν λιγότερες θερμίδες μετά από ένα γεύμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος παρά μετά τα γεύματα αυγών, γαλοπούλας και τόνου.

Dexatrim Max Slim Packs Powder Mix

Τα Dexatrim Max Slim Packs διαφέρουν από την All One σε σκόνη, καθώς κάθε μερίδα περιέχει 7 θερμίδες. Το προϊόν αυτό δεν περιέχει σημαντικά επίπεδα ινών ή πρωτεϊνών, αλλά έχει βότανα, βιταμίνες, μέταλλα και καφεΐνη για να μειώσει την όρεξή σας και να μειώσει το βάρος. Τα πακέτα Max Slim περιέχουν βιταμίνες B, C και E, μαγνήσιο και ασβέστιο. Οι έρευνες δείχνουν ότι η συμπλήρωση του ασβεστίου μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις στη μείωση του βάρους και την απώλεια λίπους. Μια μελέτη από το τεύχος Ιανουαρίου 2010 του Διεθνούς Περιοδικού Παχυσαρκίας διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες σε μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο έχασαν σημαντικά περισσότερο λίπος από όσους συμμετείχαν σε δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο.

Διατροφή RapidCuts Femme

Αυτό το συμπλήρωμα διατίθεται στις γυναίκες, αλλά τα συστατικά του RapidCuts Femme σε σκόνη έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν όποιος προσπαθεί να χάσει βάρος. Όπως η σκόνη Dexatrim Max, αυτή η σκόνη είναι χαμηλή σε θερμίδες και περιέχει ένα μείγμα φυτικών συστατικών και διεγερτικών για να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος και να σας κρατήσετε γεμάτο. Ένα τρόπο RapidCuts Femme μπορεί να βοηθήσει να καταστείλει την όρεξή σας είναι με τη συμπερίληψη της κανέλας. Μια μελέτη από το τεύχος Μαΐου 2010 της Journal of Diabetes Science and Technology κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αντίστασης στην ινσουλίνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη και παχυσαρκία. Επιπλέον, οι συντάκτες της μελέτης υποδεικνύουν ότι η συμπλήρωση κανέλας μπορεί να βελτιώσει την αρτηριακή πίεση και την άπαχη σωματική μάζα.