Τις καλύτερες καθημερινές δοκιμές ωορρηξίας

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι δοκιμές ωορρηξίας μπορούν να είναι μια σωτηρία για ζευγάρια που προσπαθούν να μείνουν έγκυες. Μια γυναίκα είναι πιο εύφορη την προηγούμενη ημέρα και μία ημέρα μετά την ωορρηξία, τα καθημερινά κιτ ελέγχου της ωορρηξίας προβλέπουν πότε εμφανίζεται η ωορρηξία. Είναι άμεσα διαθέσιμα χωρίς φαρμακεία από φαρμακεία, τα περισσότερα κοστίζουν κάτω από $ 50.

Κιτ δοκιμής καθημερινής ωορρηξίας πρώτης αντίδρασης

Αυτό το κιτ είναι εξοπλισμένο για να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την ωορρηξία για 20 ημέρες διαδοχικά. Είναι κατάλληλο για όσους έχουν κανονικούς ή ακανόνιστους κύκλους εμμηνορρυσίας. Το κιτ λειτουργεί ανιχνεύοντας τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα σας, η αύξηση της ορμόνης υποδηλώνει ότι είναι πιθανότερο να έχετε ωορρηξία μέσα στις επόμενες 24 έως 36 ώρες. Το κιτ ωορρηξίας διαπιστώθηκε ότι είναι 99% αποτελεσματικό στις κλινικές εργαστηριακές μελέτες, η ακρίβεια της δοκιμής μπορεί να επηρεαστεί από ορισμένα φάρμακα και ιατρικές παθήσεις. Λόγω της ακρίβειας και της ευκολίας χρήσης, έχει υψηλή βαθμολογία ως καθημερινό κιτ δοκιμής ωορρηξίας.

Δοκιμή οξείας λευκού χρώματος

Οι δοκιμασίες καθαρού μπλε ωορρηξίας και οι δοκιμές ψηφιακής ωορρηξίας Clear Blue είναι δύο από τις πιο αξιόπιστες δοκιμασίες ωορρηξίας στην αγορά. Οι εξετάσεις ανιχνεύουν την αύξηση της LH, η οποία ποικίλλει σε όλες τις γυναίκες με βάση το μήκος του εμμηνορροϊκού τους κύκλου. Τα αποτελέσματα των δοκιμών παραδίδονται εντός τριών λεπτών, με τη μορφή χρωματιστών γραμμών. Το ψηφιακό κιτ λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, εκτός από το ότι πρέπει να εισαχθεί στη δοκιμαστική υποδοχή μια ταινία δοκιμής, το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο παράθυρο οθόνης σε μορφή εικόνας μέσα σε τρία λεπτά. Τα σαφή μπλε πακέτα ωορρηξίας περιέχουν επίσης περισσότερες δοκιμαστικές ταινίες από τις ανταγωνιστικές κορυφαίες μάρκες και η γρήγορη παράδοση των αποτελεσμάτων το καθιστά ένα από τα καλύτερα κιτ ωορρηξίας.

Γαλάζια οθόνη ελέγχου γονιμότητας

Το Clear Blue Fertility Monitor προσαρμόζεται στην πρώτη ημέρα του εμμηνορρυσιακού σας κύκλου και σας ενημερώνει για μια περίοδο έξι ωρών κατά την οποία πρέπει να εκτελέσετε τη δοκιμασία καθημερινά. Η οθόνη σας ζητά πότε πρέπει να εισαγάγετε ένα ραβδί ελέγχου ούρων. Εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πέντε λεπτά, ενημερώνοντάς σας εάν έχετε χαμηλή (πολύ μικρή πιθανότητα σύλληψης), υψηλή (αυξημένη πιθανότητα σύλληψης) ή μέγιστη (μεγαλύτερη πιθανότητα σύλληψης) γονιμότητα. Ο έλεγχος γονιμότητας είναι κατάλληλος για γυναίκες που έχουν εμμηνορρυσιακό κύκλο διαρκείας μεταξύ 21 και 42 ημερών. Η λήψη ορισμένων φαρμάκων και κάποιων ιατρικών καταστάσεων θα επηρεάσει δυσμενώς την ακρίβεια των αποτελεσμάτων. Ο έλεγχος γονιμότητας αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας, είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβή όργανα παρακολούθησης στην αγορά, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα.

Οβουλιίτη

Ο ovulite είναι μια ημερήσια τεστ ωορρηξίας με βάση το σάλιο. Το κιτ περιέχει ένα μικροσκόπιο, στο οποίο προσθέτετε σάλιο. Οι βιοχημικές αλλαγές στη δομή του σάλιου θα είναι ορατές κάτω από το μικροσκόπιο, το σάλιο θα έχει σχήμα όπως φτέρες όταν έχετε ωορρηξία. Συνιστάται να καταγράφετε αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος εκτός από τη χρήση του μικροσκοπίου. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα κιτ ωορρηξίας, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για δείγματα ούρων, μερικές σταγόνες σάλιου.

Το κιτ απάντησης περιέχει 20 δοκιμαστικές ταινίες για να σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη δοκιμή μόλις λήξει η περίοδος. Είναι εύκολο στη χρήση, απλά βυθίζετε το τέλος της δοκιμής στα ούρα και περιμένετε για πέντε λεπτά. Εάν εμφανίζονται δύο παρόμοιες χρωματιστές μοβ γραμμές στη γραμμή δοκιμής και στη γραμμή ελέγχου από ό, τι ανιχνεύσατε την αύξηση της απόκλισης LH, γεγονός που δείχνει την αρχή των δύο πιο εύφορων ημερών του κύκλου σας. Είναι ένα από τα καλύτερα λόγω της απλής ερμηνείας των αποτελεσμάτων.

Απάντηση Καθημερινή παρακολούθηση ωορρηξίας