Τις καλύτερες κρέμες βλεφάρων

Prevage Eye Advanced Ορός κατά της γήρανσης

Πιο λεπτό από το υπόλοιπο σώμα σας, το δέρμα γύρω από τα μάτια σας μπορεί να είναι το πρώτο που παρουσιάζει πολλαπλά σημάδια γήρανσης. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και η χαλάρωση μπορεί να μαστίζουν τα βλέφαρά σας καθώς μεγαλώνετε. Η θεραπεία των ματιών σας με μια απαλή αλλά αποτελεσματική κρέμα θα σταθεροποιήσει την επιδερμίδα, θα παράσχει μια δράση ανύψωσης και θα εξομαλύνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας σας. Η καθημερινή εφαρμογή ενός προϊόντος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται νεότερα και πιο φωτεινά.

Clarins Sun Eye Περιποίηση Προσώπου Ultra Protection SPF 30

Για να προστατέψετε τα μάτια σας από τις περιβαλλοντικές βλάβες και να δώσετε στα καπάκια σας τον ανελκυστήρα που χρειάζονται, το περιοδικό “Allure” συνιστά το Prevage Eye Advanced Anti-Aging Serum. Αυτό το προϊόν περιέχει ένα αντιοξειδωτικό που ονομάζεται idebenone, το οποίο βοηθά στην προστασία του δέρματος από βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Χρησιμοποιεί επίσης πρωτεΐνη σόγιας για να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και ένα μείγμα πεπτιδίων που δουλεύουν για την αύξηση του κολλαγόνου και σταθεροποιούν το δέρμα σας. Ο ορός υπόσχεται να μειώσει την εμφάνιση των κηλίδων ηλικίας και άλλων αποχρωματισμών στα καπάκια σας, καθώς και να ελαχιστοποιήσει κάθε πρήξιμο, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα μάτια σας πιο αληθινά. Η εταιρεία δηλώνει ότι όταν 105 γυναίκες έκαναν χρήση αυτού του προϊόντος, το 97% θεώρησε ότι η εμφάνιση του δέρματος των ματιών τους ενισχύθηκε.

Estee Lauder Σύνθετο Σύστημα Αναπνοής με Σύγχρονη Νύχτα

Ενώ τα γυαλιά ηλίου βοηθούν στην προστασία των ματιών σας από τις ακτίνες UV, η προστιθέμενη προστασία από ένα αντηλιακό θα βοηθήσει στην αποφυγή μεγαλύτερης ζημίας από τον ήλιο. Το περιοδικό “More” προτείνει την χρήση του Clarins Sun Eye Contour Care Ultra Protection SPF 30, ενός προϊόντος που έχει διαμορφωθεί τόσο για την καταπολέμηση των οφθαλμικών προβλημάτων όσο και για την προστασία από τον ήλιο. Περιέχει ένα μείγμα φυτικών συστατικών όπως η senna, η ελιά, το μπιζέλι και το baobab και ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει και εμποδίζει τις λεπτές γραμμές και άλλα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια και τα καπάκια. Τα φίλτρα ορυκτών της κρέμας δουλεύουν για να προστατεύουν τα μάτια σας από τις ακτίνες UVA και UVB χωρίς να χτυπάνε τα μάτια σας ή να τα αναγκάζουν να σκίσουν. Η Dawn Raffel, ο συντάκτης-σε-μεγάλο της “Περισσότερα”, δηλώνει ότι έχει ευαίσθητα βλέφαρα, αλλά ότι αυτή η κρέμα δεν ερεθίζει το δέρμα της.

Το “Allure” σας προτείνει να φροντίζετε τα προβλήματα των βλεφάρων ενώ κοιμάστε, εφαρμόζοντας το Estee Lauder Advanced Night Eye Synchronized Complex. Αυτό το προϊόν υπόσχεται να ενθαρρύνει την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεγονός που θα συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και άλλων σημείων γήρανσης, όπως η ασφυξία, οι μαύροι κύκλοι και οι αποχρωματισμοί. Ο δερματολόγος Heidi Waldorf δηλώνει ότι το υαλουρονικό οξύ του προϊόντος λειτουργεί ως υγραντικό, το οποίο σφραγίζει στην ενυδάτωση και βοηθά στην αποκατάσταση της βλάβης του δέρματος. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτός ο ορός θα εξουδετερώνει έως και το 90 τοις εκατό των ελεύθερων ριζών που έρχονται σε επαφή με τα μάτια σας, διακόπτοντας έτσι τη ζημιά προτού συμβεί. Σας υπόσχεται να κάνει το δέρμα γύρω από τα μάτια σας και τα καπάκια να φαίνονται και να νιώθουν θρεπτικά και ανανεωμένα.