Τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου για σπυράκια

Βιολογικό Καθαριστικό Κρέμα Anti-Blackhead

Τα σπυράκια σχηματίζονται όταν οι πόροι σας γίνονται συνδεδεμένοι με λάδι, το οποίο σκουραίνει και μετατρέπεται σε μια ορατή κουκκίδα στο δέρμα σας. Πολλά καθαριστικά, που περιέχουν δραστικά συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, μπορούν να βοηθήσουν στη διάλυση των μαύρων ματιών για μια πιο καθαρή χροιά, αναφέρει το Brown University. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταπολεμήσει τα σπυράκια.

Δρ Brandt Skinre No Pores No More Vacuum Cleaner

Η Biore διατυπώνει το καθαριστικό της με μαύρη κεφαλίδα με ζεόλιθο, ένα ανόργανο άλας που ειδικεύεται στην φροντίδα της επιδερμίδας Paula Begoun λέει ότι θερμαίνει το δέρμα όταν βρέχεται. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τους πόρους σας, επιτρέποντας στο σαλικυλικό οξύ του καθαριστικού να εισέλθει καλύτερα στους πόρους σας για να καταπολεμήσει τα σπυράκια. Τα βασικά καθαριστικά συστατικά βοηθούν επίσης στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και άλλων συντριμμιών.

Cargo Blu-Ray γυαλιστικά πανιά

Η θεραπεία για τον καθαρισμό των πόρων του Dr. Brandt Skincare απέσπασε ένα βραβείο κύρους στο βραβείο ομορφιάς Cosmetic Executive Women’s 2010, ξεπερνώντας δεκάδες άλλα προϊόντα. Οι αναθεωρητές το ονόμασαν “καινοτόμο blackhead … extractor” χάρη στη χρήση του ισχυρού άλφα υδροξυ οξέος και βήτα υδροξυ οξέος για να βοηθήσει στη διάλυση των μαύρων σπόρων και του πετρελαίου. Τα οξέα απολέκουν επίσης το δέρμα, γεγονός που μπορεί να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Maryland.

Το Body Shop Τσάι Δέντρο Blackhead Exfoliating Wash

Κάθε ένα από τα υφάσματα του Cargo έρχεται προετοιμασμένο με καθαριστικό προσώπου που λειτουργεί με τις μικροΐνες του πανιού για να γυαλίζει και να απολέγει την επιφάνεια του δέρματός σας. Ισχυρίζεται ότι βοηθά στην απομάκρυνση των σκουπιδιών από την αφαίρεση των επιφανειακών υπολειμμάτων. Ο Begoun εκτιμά ότι τα πανιά είναι “πολύ καλά”, λέγοντας ότι είναι πιο απαλά από τα περισσότερα τρίβει του προσώπου ενώ αφήνουν το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται απαλό.

Το προϊόν απολέπισης του Body Shop υποτίθεται ότι εξαλείφει τα σπυράκια, αναφέρει ο Begoun. Μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της κορυφής του blackhead, το οποίο είναι το τμήμα που είναι ορατό και άσχημο. Παράγεται επίσης με λάδι δέντρου τσαγιού, το οποίο μπορεί να έχει αντισηπτική επίδραση στο δέρμα για να βοηθήσει στον έλεγχο της ακμής. Ωστόσο, η Begoun προειδοποιεί ότι περιέχει φυτικά εκχυλίσματα που μπορεί να ερεθίσουν το ευαίσθητο δέρμα.