Τις καλύτερες ράβδους αλιείας αλατιού

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αλιεία αλατιού απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για να αντέξει τις σκληρές συνθήκες αλμυρού νερού και το πιθανό μέγεθος των ψαριών. Οι ράβδοι διατίθενται σε ποικίλες μορφές, όπως ράβδους κλώσης, ράβδους χύτευσης και ράβδους surf. Κάθε στυλ είναι κατασκευασμένο από γραφίτη, υαλοβάμβακα ή σύνθετα υλικά με χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένες συνθήκες αλιείας. Οι καλύτερες ράβδοι αλμυρού νερού συνδυάζουν ανθεκτικά, ελαφριά υλικά για ευελιξία.

Ταινία χύτευσης St Croix Tidemaster

Ο St. Croix ειδικεύεται σε ράβδους αλιείας. Σύμφωνα με τα Bass Pro Shops, ο St Croix Tidemaster είναι ιδανικός για κάθε ψάρι από απογυμνωτές, barracudas, bonfish ή μπλε marlin. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και η εξαιρετική χειρολαβή από φελλό παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια ενός ολοήμερου αλιευτικού ταξιδιού. Υλικά όπως τα ακατέργαστα τεμάχια γραφίτη, οι οδηγοί οξειδίου του αργιλίου, το πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα κρατούν τη ράβδο από τη διάβρωση στις συνθήκες του θαλασσινού νερού. Το Tidemaster διαθέτει επίσης πενταετή εγγύηση κατασκευής.

Shakespeare Ugly Stik Tiger Ράβδοι

Η άγκυρα ράβδος Ugly Stik είναι μια από τις κορυφαίες ράβδους πώλησης όλων των εποχών και οι ράβδοι Ugly Stik Tiger είναι ένα από τα καλύτερα για τη θαλάσσια αλιεία αλατιού. Μπορείτε να επιλέξετε από ράβδους χύτευσης ή ράβδους περιστροφής να ταιριάζουν με το στυλ ψαρέματος σας. Μέτρηση μήκους 7 ποδιών, ο Άγριος Stiger Tiger μπορεί να χειριστεί τα βάρη γραμμής από 20 έως 50 λίβρες δοκιμής. Μια μονοκόμματη κατασκευή και ο πυρήνας γραφίτη παρέχουν δύναμη και ανθεκτικότητα όταν καταπολεμάτε ένα μεγάλο ψάρι θηραμάτων. Τα αντιδιαβρωτικά υλικά, όπως οι οδηγοί οξειδίου του αλουμινίου και οι απορροφητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, κρατούν το Ugly Stik σε λειτουργία για χρόνια.

Γ. Λωμώδης Μπρονζέκ

Για ψάρια αλμυρού νερού που ζυγίζουν λιγότερο από 5 λίβρες, η κλώση ράβδων G.Loomis Bronzeback είναι μεταξύ των καλύτερων. Η υπαίθρια ζωή, σύμφωνα με τον ιστοτόπο Bronzeback, συνδυάζει ένα υλικό υψηλού συντελεστή GLX, οδηγούς κράματος νικελίου-τιτανίου και μια εξαιρετικά γρήγορη δράση για τη δημιουργία μιας εξαιρετικά ευαίσθητης ράβδου. Διαθέτει ένα ελαφρύ άκρο και άκαμπτη πλάτη έτσι ώστε να μπορείτε να νιώσετε ακόμη και τα μικρότερα δαγκώματα. Ο G. Loomis συνιστά τη χρήση μαλακών πλαστικών δολωμάτων για τεχνικές επιπλεύσεως ή πετάγματος με τις ράβδους σειράς Bronzeback.

Orvis Hydros Fly Rods

Η πτήση με ψάρεμα στα θαλάσσια νερά απαιτεί ευαισθησία και οι ράβδοι Orvis Hydros παραδίδουν. Ο Orvis χρησιμοποίησε το σχεδιασμό τους για τη γραμμή Helios, και βελτίωσε την ευαισθησία και την ανταπόκριση για τη δημιουργία του Hydros. Σύμφωνα με το Field and Stream, τα Hydros έχουν αρκετή άνεση και ανθεκτικότητα για να αλιεύουν όλη την ημέρα. Διαθέσιμο σε 21 μοντέλα, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο ώστε να ταιριάζει με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Οι ράβδοι μπορούν επίσης να σπάσουν σε πολλά κομμάτια και να τοποθετηθούν σε ένα σωληνάκι αποθήκευσης εάν ταξιδεύετε σε απομακρυσμένη θέση αλιείας.