Ο καλύτερος τρόπος χρήσης του duromine

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Phentermine (duromine) είναι μια συνταγογραφούμενη διατροφική βοήθεια που προορίζεται για βραχυπρόθεσμη χρήση από άτομα που είναι σοβαρά υπέρβαρα ή παχύσαρκα, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Η ντουρομίνη προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη σωματική δραστηριότητα και ένα ιατρικά εποπτευόμενο πρόγραμμα απώλειας βάρους. Το Phentermine καταπολεμά την πείνα επηρεάζοντας άμεσα το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την όρεξή σας.

Διάρκεια

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), το νιτρομίνη λαμβάνεται γενικά για περίπου ένα μήνα, αλλά η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να ποικίλει. Δεδομένου ότι είναι πιθανό να εξαρτάται από τη διρομίνη, το φάρμακο δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από τον προκαθορισμένο χρόνο και μόνο στη συνιστώμενη δοσολογία.

Τύποι

Η φαιντερμίνη είναι διαθέσιμη και στα δύο δισκία και στις κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης (μακράς δράσης). Ορισμένα δισκία μπορούν να διαλυθούν και να αναμειχθούν με τα τρόφιμα, αλλά το χάπι παρατεταμένης απελευθέρωσης δεν πρέπει να τσιγαριστεί ή να καταναλωθεί.

Δοσολογία

Σύμφωνα με το NIH, οι καψουλίδες duromine μπορούν να ληφθούν μία φορά την ημέρα πριν από την κατανάλωση του πρωινού ή εντός δύο ωρών αργότερα. Συνιστάται πρωινή δοσολογία, δεδομένου ότι η ουρική αρθρίτιδα μπορεί να αυξήσει την ενέργεια και να προκαλέσει αϋπνία. Πιείτε ένα γεμάτο ποτήρι νερό όταν παίρνετε την κάψουλα. Τα δισκία Duromine λαμβάνονται περίπου μισή ώρα πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει δισκία των 15 mg, 30 mg ή 45 mg. Τα άτομα με διαβήτη μπορεί να χρειαστεί να αυξήσουν τη δοσολογία ινσουλίνης τους κατά τη διάρκεια της λήψης της φαιντερμίνης.

Πρόληψη

Το NIH προτείνει ότι σκοπεύετε να πάρετε φαιντερμίνη γύρω από το γεύμα για να αποφύγετε παρενέργειες που μπορεί να περιλαμβάνουν δυσκοιλιότητα, ξηροστομία, πονοκεφάλους, ζάλη, ευερεθιστότητα και θολή όραση.

Το Duromine δεν συνιστάται για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή νόσο ή υπερδραστήριο θυρεοειδή (υποθυρεοειδισμός). Τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως η νευρική ανορεξία (απώλεια της όρεξης) και η κατάθλιψη, δεν πρέπει να λαμβάνουν φαιντερμίνη. Ενημερώστε το γιατρό σας αν νομίζετε ότι είστε έγκυος, σκοπεύετε να μείνετε έγκυος ή σχεδιάζετε να θηλάσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας με φαιντερμίνη.

Προφυλάξεις