Τα αποτελέσματα του μαύρου cohosh στην απώλεια βάρους

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το black cohosh είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Acceae racemosa. Ο ιστότοπος του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Maryland αναφέρει ότι αυτό το φαρμακευτικό βότανο ήταν εδώ και πάνω από δύο αιώνες. Όταν εξετάζετε συμπληρώματα βοτάνων που προκαλούν απώλεια βάρους, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο μαύρος cohosh – όχι επειδή σας βοηθάει να χάσετε βάρος, αλλά επειδή μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά κατά της διαδικασίας. Συμπληρώματα βοτάνων μπορεί να εξουδετερώσουν την ικανότητα ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων να εργαστούν, γι ‘αυτό συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν ξεκινήσετε ένα σχήμα που περιλαμβάνει μαύρο cohosh.

Θεραπεία Ορμονών

Η κύρια χρήση του μαύρου cohosh είναι να ρυθμίζει τα επίπεδα ορμονών στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Μελέτες δείχνουν ότι τα αποτελέσματα ποικίλλουν ως προς το αν το βότανο βοηθά με τις ροές ορμονών, ειδικά τα οιστρογόνα. Ορισμένες γυναίκες μπορούν να πάρουν αυτό το συμπλήρωμα με την ελπίδα ότι οι ρυθμιστικές ορμόνες θα τους κρατήσουν να κερδίσουν βάρος. Η αλήθεια είναι το κέρδος βάρους είναι μια πιθανή παρενέργεια του μαύρου cohosh, σύμφωνα με το γραφείο των διαιτητικών συμπληρωμάτων. Η λήψη μαύρου cohosh για την εξάλειψη του κέρδους βάρους πιθανότατα δεν θα είναι αποτελεσματική και μπορεί να αντιστραφεί προκαλώντας σας να κερδίσετε βάρος.

Παρενέργειες

Το MayoClinic.com παραθέτει μερικές από τις παρενέργειες της μαύρης θεραπείας chosh ως μετωπικός πονοκέφαλος, ζάλη, αργός καρδιακός παλμός, χαμηλή αρτηριακή πίεση, ναυτία και έμετος. Είναι πιθανό ότι η άρρωστη αίσθηση που έχετε από τη λήψη μαύρου cohosh μπορεί να σας κρατήσει από το φαγητό και να οδηγήσει σε μια μικρή ποσότητα απώλειας βάρους. Αυτό δεν είναι ένας καλός τύπος απώλειας βάρους. Οι αποδόσεις είναι, μόλις αισθανθείτε καλύτερα, θα αρχίσετε να τρώτε και πάλι και το βάρος θα επανέλθει. Ορισμένες παρενέργειες μπορεί να σας εμποδίσουν από την άσκηση και η δραστηριότητα είναι απαραίτητη για τον υγιεινό τρόπο ζωής και το ιδανικό επίπεδο γυμναστικής.

Τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Όταν μια γυναίκα μπαίνει στην περιμενώπαυση, πριν από το τέλος της εμμήνου ρύσεως, μπορεί να έχει δυσάρεστα συμπτώματα, όπως καυτές παλμούς. Θεωρητικά, εάν μπορείτε να ελέγξετε τα προβλήματα με την είσοδο στην εμμηνόπαυση, ίσως να είστε πιο ενεργός και να ελέγχετε το βάρος σας. Οι μελέτες σχετικά με το μαύρο cohosh είναι ασαφείς. Ενώ θεωρητικά, η χαλάρωση στην εμμηνόπαυση μπορεί να είναι ιδανική για βοήθεια με το βάρος σας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Δεν πρέπει να παίρνετε το μαύρο cohosh εκτός αν ο γιατρός σας αισθάνεται ότι είναι ωφέλιμη.