Τα μειονεκτήματα του γυναικείου προφυλακτικού

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα γυναικεία προφυλακτικά έχουν πολλά οφέλη. Είναι αποτελεσματικά έναντι των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων και της εγκυμοσύνης. Ίσως το καλύτερο όφελος του γυναικείου προφυλακτικού είναι ότι είναι μια γυναίκα ελεγχόμενη συσκευή που δεν βασίζεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα για την πρόληψη της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, τα γυναικεία προφυλακτικά δεν χρησιμοποιούνται τόσο ευρέως όσο τα αντρικά προφυλακτικά. Όπως κάθε μέθοδος ελέγχου των γεννήσεων, τα γυναικεία προφυλακτικά έχουν τα μειονεκτήματά τους και εναπόκειται σε εσάς να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όταν επιλέγετε τη μορφή προστασίας σας.

Δαπάνη

Το μέσο γυναικείο προφυλακτικό κοστίζει περισσότερο από $ 3 για ένα μόνο. Αυτό τους καθιστά σημαντικά πιο ακριβά από τα αντρικά προφυλακτικά, τα οποία κοστίζουν κατά μέσο όρο $ 1 ή λιγότερο το καθένα. Τα θηλυκά προφυλακτικά περιέχουν περισσότερο υλικό, συμπεριλαμβανομένων δύο εύκαμπτων πλαστικών δακτυλίων που τους κρατούν στη θέση τους. Αυτό το επιπλέον υλικό και η κατασκευή οδηγούν σε υψηλότερη τιμή.

Διαθεσιμότητα

Τα θηλυκά προφυλακτικά δεν έχουν αποκτήσει την ίδια ευρεία διαθεσιμότητα με τα αντρικά προφυλακτικά. Σημαντικά περισσότερα καταστήματα φέρουν αντρικά προφυλακτικά από ό, τι τα θηλυκά προφυλακτικά ή και τα δύο. Τα θηλυκά προφυλακτικά δεν έχουν επίσης κάνει τη μετάβαση σε αυτόματες μηχανές αυτόματης πώλησης νυχτερινών κέντρων και άλλα μέρη προφυλακτικών είναι συνήθως διαθέσιμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, ανάλογα με την τοποθεσία.

Εξοικείωση

Πολλοί άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τα γυναικεία προφυλακτικά όσο και με τα αντρικά προφυλακτικά. Δεν μπορεί, στη ζέστη της στιγμής, να ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι νέο ή να δοκιμάσουν κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ. Ακόμα, μερικοί άνθρωποι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν γυναικεία προφυλακτικά επειδή αυτοί ή οι συνεργάτες τους δεν έχουν ποτέ ακούσει γι ‘αυτά.

Μέγεθος και εμφάνιση

Σύμφωνα με την προγραμματισμένη γονική μέριμνα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν την εμφάνιση των γυναικείων προφυλακτικών για να ξεφύγουν. Είναι μεγάλα, με πλαστικό δακτύλιο που παραμένει έξω από τον κόλπο ή τον πρωκτό. Τα γυναικεία προφυλακτικά είναι επίσης περίπου διπλάσια από το μέγεθος των ανδρικών προφυλακτικών, καθιστώντας τα πιο δύσκολα να συγκαλύψουν και να μεταφέρουν.

Ορισμένα ζευγάρια αναφέρουν ότι τα γυναικεία προφυλακτικά τους προκαλούν σφύριγμα ή σφύριγμα ήχου κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Αυτό πιθανόν οφείλεται στην τριβή ή στον αέρα και συνήθως μπορεί να αποκατασταθεί με λιπαντικό.

ΗΧΗΤΙΚΑ εφε

Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα των γυναικείων προφυλακτικών είναι ότι πρέπει να εισαχθούν στον κόλπο. Για τις γυναίκες ή τους συνεργάτες τους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την ανατομία τους, αυτό μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο ή άβολο. Πολλές γυναίκες ανησυχούν επίσης αν έχουν τοποθετήσει σωστά το προφυλακτικό. Σύμφωνα με το Planned Parenthood, είναι επίσης πιθανό το προφυλακτικό να γλιστρήσει σε όλο το εσωτερικό του κόλπου.

Εισαγωγή και αφαίρεση